KMA HOS SERVICEPLUS

– KVALITET, MILJØ OG ARBEJDSMILJØ

Hos ServicePlus ser vi kundens ønsker, som en helhedsproces, hvor kvaliteten af vores arbejde, måles på om arbejdet er udført som ønsket – og hvordan vores arbejde påvirker miljøet.
Tryghed for kunderne
ServicePlus er altid klar, til at blive kigget efter i sømmene. Samtidig, vægter vi samfundsansvar højt, og kæmper for lighed og retfærdighed.
Det gælder også det nære miljø på byggepladsen.
Vores medarbejdere er uddannede til at håndtere alle skadelige stoffer i bygninger, og er udstyret med personlige værnemidler, der passer til den enkelte opgave.
Når ServicePlus planlægger et projekt, sørger vi for det rigtige udstyr i fra start, således udsætter vi ikke andre, for fare, og vi har altid en plan for bortskaffelse af forurenet affald.
ServicePlus for sikkerhed og sundhed, der findes på arbejdsstedet, vil altid være udgangspunktet for vores arbejde, og det er en selvfølge, at regulativerne for håndtering af de enkelte miljøskadelige stoffer vi måtte sanere, bliver overholdt.
ServicePlus leverer kvalitet til tiden, uanset entreprisens størrelse eller ejendomsforenings størrelse, og vores miljøsystem opfylder kravene til ISO-9001 og 14001 certificering, og beskriver detaljeret, hvordan entreprisen, bliver en god oplevelse, for vores kunder. ServicePlus KMA-koordinator, sikrer at ServicePlus opdaterer og løbende forbedrer processerne i entrepriserne.
Politik for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø:
ServicePlus vil være jeres foretrukne partner og vil gennem professionalisme, struktur og grundig planlægning sikre, at arbejdet bliver leveret hurtigt, enkelt og effektivt og til tiden. Vi er en virksomhed, som har stort fokus på fleksibilitet, kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, samfundsansvar og bæredygtighed.

HØR MERE😉
Er du interesseret i at høre mere om ServicePlus eller priser, eller har du brug for hjælp til miljøsanering eller nedrivning? ServicePlus har stor ekspertise, så du er altid sikret kvalitet til tiden, til skarpe priser.

Du er meget velkommen til at ringe: eller, e-mail på info@servicepl.dk, og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

ServicePlus starter altid samarbejdet, med grundigt, at gennemgå projektet og samtlige processer, risici og omkostninger, inden vi giver et tilbud.